فیلم 'به رنگ ارغوان' حاتمی کیا اجازه نمایش گرفت

 
 

Sent to you by Mehrdad via Google Reader:

 
 


فیلم به رنگ ارغوان

در روزی که رسانه های خبری ایران متاثر از خبر واکنش ها به اتفاقات عاشورا بود، وزارت ارشاد اعلام کرد که فیلم "به رنگ ارغوان" ساخته ابراهیم حاتمی کیا، پس از شش سال پروانه نمایش عمومی گرفت.

علیرضا سجادپور، مدیراداره نظارت و ارزشیابی وزارت ارشاد، روز چهارشنبه ۹ دی از صدور اجازه نمایش این فیلم در جشنواره فیلم فجر امسال و همچنین اکران عمومی آن خبر داد.

جواد شمقدری، معاون سینمایی کنونی وزارت ارشاد، سال گذشته که مشاور هنری احمدی نژاد بود در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ازقول آقای احمدی نژاد گفت که منعی برای اکران این وجود ندارد.

وی از دستور آقای احمدی نژاد برای اخذ نظر موافق مسئولین وزارت اطلاعات خبر داد.

سال گذشته، فیلم توقیف شده "درباره الی" ساخته اصغر فرهادی با وساطت محمود احمدی نژاد اجازه نمایش گرفت.

پنج سال پیش، فیلم "به رنگ ارغوان" از جدول برنامه های جشنواره فیلم فجر سال ۸۳ حذف شد، که گفته می شد این کار به درخواست وزارت اطلاعات بوده است.

همزمان با انتشار شایعه هایی مبنی بر توقیف این فیلم، ابراهیم حاتمی کیا، کارگردان فیلم به محمد یونسی، وزیر اطلاعات وقت، نامه ای نوشت و "شهادت داد" که به اختیار خودش فیلم را از جشنواره فیلم فجر خارج کرده است.

آقای حاتمی کیا در بخشی از این نامه نوشت: "می دانم شما نیز همچون من از اینکه حاصل یکسال زحمت اهالی هنر در دولت هنردوست خاتمی چنین سرنوشتی پیدا کرده است، متاسفید".

وی در این نامه نوشته بود که انتظار روزی را خواهد کشید که فیلم "درفضایی صرفا فرهنگی" اکران عمومی شود.

همزمان با انتشار خبر صدور اجازه نمایش فیلم "به رنگ ارغوان"، گفته می شود که این فیلم قرار است در نخستین برنامه سینمایی هفت که مشابه برنامه ورزشی نود شبکه سه تلویزیون دولتی ایران و به تهیه کنندگی فریدون جیرانی است به نمایش گذاشته شود.

"به رنگ ارغوان" فیلمی با موضوع سیاسی درباره مردی به نام شفق است که درسال های اول انقلاب به دلیل فعالیت های سیاسی مجبور به ترک ایران می شود و پس از سال ها برای دیدن دخترش ارغوان، مخفیانه به ایران بازمی گردد. یک مامورامنیتی سعی دارد با کنترل ارغوان، او را دستگیر کنند. این مامور به ارغوان علاقه مند می شود و از سوی دیگر، همراهان شفق سعی دارند تا این مامور را بکشند.


 
 

Things you can do from here:

 
 

هیچ نظری موجود نیست: